Disclaimer

De door de Huurders Belangen Vereniging verstrekte informatie op alle pagina's zoals aangegeven onder de rubrieken HBV Noord-Kennemerland en informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar zijn/mogen worden geacht.

De verstrekte informatie kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. De Huurders Belangen Vereniging streeft ernaar om op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen.

Het kan echter voorkomen dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. Wij aanvaarden hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Huurders Belangen Vereniging kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Huurders Belangen Vereniging aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door de Huurders Belangen Vereniging worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.

Huurders Belangen Vereniging Noord - Kennemerland


Laatste nieuws

Onvoldoende geld naar verduurzamen huurwoningen
geplaatst op: 30-09-18

Onvoldoende geld naar verduurzamen huurwoningen

Woonbond ...


Laatst aangepast

Home - 15-01-20
Statuten HBV-NK - 08-11-19
Alg. Ledenvergadering - 08-11-19


Contactgegevens

HBV Noord-Kennermerland
Kantoor Alkmaar
Thomas à Kempislaan 52
1813 LH ALKMAAR
Postbus 8053 1802 KB Alkmaar
contactformulier
Telefonisch bereikbaar op woensdag
van 9 tot 12 uur op tel.nr. 072- 540 81 81
hbv-nk@hetnet.nl

Lid worden ?

U kunt lid worden van HBV Noord-Kennemerland. De voorwaarde die gesteld wordt is dat u huurder bent van een woning van Woonwaard.

Vacature

Graag willen wij in contact komen met leden die wat willen doen voor de medehuurders. Voelt u zich betrokken bij ...